Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a decis sistarea, incepand de joi, a tuturor achizitiilor din fondurile proprii ale TVR.

Decizia a fost luata miercuri de catre Claudiu Saftoiu. Ea prevede "sistarea, incepand de maine(n.r. - astazi), 16 august 2012, a tuturor achizitiilor din fondurile proprii ale TVR, cu exceptia obligatiilor contractuale si a situatiilor speciale strict motivate si dispunerea unei analize imediate a investitiilor planificate a fi efectuate din fondurile provenite de la bugetul de stat", anunta MEDIAFAX.

Aceasta decizie vine in continuarea unui sir de masuri luate de conducerea TVR pentru echilibrarea balantei financiare a Televiziunii Romane.

TVR Info, televiziunea de stiri din portofoliul SRTv, si-a suspendat emisia pe 15 august, de la ora 23.59.

TVR are in momentul de fata o pierdere cumulata de 145.618.779,33 de euro, iar perioada necesara pentru a plati aceasta datorie este estimata la 7,5 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.