Jurnalistul Claudiu Lucaci este, incepand de joi, director interimar al Directiei Emisiuni Informative si Sport (DEIS) din cadrul TVR.

Potrivit comunicatului TVR, "Claudiu Lucaci a fost numit in aceasta functie in urma deciziei presedintelui-director general al TVR, Claudiu Saftoiu".

Pana in prezent, activitatea DEIS a fost coordonata de Anca Lazarescu Olteanu, care este si director al Departamentului Emisiuni Informative din cadrul DEIS, scrie MEDIAFAX.

Jurnalist din 1990, Claudiu Lucaci s-a alaturat echipei stirilor TVR in 1994. Din 1998 este realizator de emisiuni la Directia Emisiuni Informative si Sport. S-a remarcat ca producator al formatului "Ora de stiri", de pe TVR 2, coordonator al campaniei pentru promovarea Summit-ului NATO, dar si moderator - prezentator al "Telejurnalului de seara". Este doctor in sociologia comunicarii, cadru didactic asociat la SNSPA si la Universitatea Bucuresti si fost membru in Comisia de Etica si Arbitraj din TVR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.