TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata.

Potrivit comunicatului, conducerile TVR si Romtelecom au discutat, sambata, posibilitatea deblocarii pe cale amiabila a situatiei create ca urmare a Notificarii emise de Televiziunea Romana in data de 15 iunie catre societatea care detine televiziunea Dolce Sport.

In urma discutiilor, TVR si Romtelecom au cazut de acord asupra mai multor aspecte. "Incepand din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune isi va respecta in continuare angajamentul comunicat ieri (vineri, n.r.) de a transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri", se spune in comunicatul citat de MEDIAFAX.

De asemenea, "Romtelecom s-a angajat sa achite toate facturile emise de TVR in temeiul acordului de sublicentiere in data de 18 iunie 2012, ora 18.00", se mai spune in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.