Versiunea in limba engleza a televiziunii Al Jazeera va fi retransmisa si pe teritoriul Romaniei, urmand sa fie disponibila abonatilor companiei Ines Group, potrivit unei notificari transmise Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Potrivit notificarii transmise CNA, televiziunea Al Jazeera va fi retransmisa pe teritoriul Romaniei, in reteaua IPTV (Internet Protocol Television) a Ines Group.

"Este vorba despre serviciul in limba engleza al Al Jazeera, care este liber la retransmisie", au spus reprezentantii CNA, conform MEDIAFAX. Acestia au precizat ca, in Romania, televiziunea Al Jazeera va emite pe o frecventa licentiata de Ofcom, autoritatea de reglementare din Marea Britanie.

In cazul radiodifuzorilor licentiati in alte tari, CNA doar ia act de notificarile de retransmisie pe teritoriul Romaniei.

Al Jazeera este o retea de televiziune detinuta de Qatar Media Corporation, cu sediul central in Doha, Qatar. Reteaua a fost lansata pe 1 noiembrie 1996, initial ca o televiziune in limba araba, care difuza stiri si informatii. Ulterior, reteaua Al Jazeera s-a dezvoltat si a lansat versiuni in mai multe limbi. In 2006, a fost lansata versiunea in limba engleza a televiziunii Al Jazeera, initial denumita Al Jazeera International.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.