Stii care este rezultatul inmultirii 40 X 12 X salariul tau lunar? Ceea ce rezulta inseamna banii pe care ii castigi in 40 de ani de munca ca angajat intr-o firma sau la stat.

“Sa ne imaginam ca viata ta valoreaza 500.000 de euro. Este o perspectiva sumbra daca te uiti la bugetul tau pe viata care include banii pentru casa (300.000 de euro), masina (10-20.000 de euro), mancare (5 euro pe zi) si multe altele. Asa iti dai seama daca aceasta e viata pe care vrei sa o traiesti”, a spus antreprenorul Vlad Stan, in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street difuzata la Radio Lynx si pe Wall-Street.ro.

Aceasta este prima intrebare pe care trebuie sa si-o puna orice angajat care ar putea deveni antreprenor.

A doua intrebare se refera la viitor: daca domeniul in care lucrezi acum va arata la fel pe termen lung. “Lumea se transforma, lumea va arata altfel in viitor, putini se intreaba cum va arata viitorul lor peste 20 de ani. Cred ca aceasta este cea mai mare problema - lucrurile se schimba incredibil de repede, noi nu suntem pregatiti pentru aceste schimbari. Lucrurile se indreapta insa cu siguranta intr-o directie buna”, spune Vlad Stan.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.