Directorul Scotland Yard, Paul Stephenson, a demisionat, duminica seara, pe fondul scandalului interceptarilor telefonice de catre jurnalistii de la News of The World, informeaza Sky News.

Seful politiei metropolitane, sir Paul Stephenson, si-a prezentat demisia pe fondul criticilor privind angajarea fostului redactor-sef adjunct de la News of The World, Neil Wallis, arestat in scandalul interceptarilor.


"Am luat aceasta decizie pe fondul spreculatiilor si acuzatiilor referitoare la legaturile dintre Scotland Yard si trustul News International, in legatura cu domnul Neil Wallis, despre care stiti ca a fost arestat", a declarat Stephenson, conform MEDIAFAX.


Sir Paul a fost criticat dur pentru angajarea lui Wallis, fostul redactor-sef adjunct al News Of The World, intr-un post de relatii publice.

"In 2009, Politia Metropolitana a incheiat un aranjament contractual cu Neil Wallis, incheiat in 2010. Nu au jucat niciun rol in incheierea acestui contract, a spus sir Paul Stephenson, subliniind ca a fost "un privilegiu" sa conduca Scotland Yard.

Neil Wallis, arestat joi dimineata, a fost redactor-sef adjunct al News of The World in perioada 2003 - 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.