Google a introdus o noua facilitate in casuta de "Search", prin care utilizatorii motorului de cautare pot gasi direct zborurile intre diverse destinatii si adresele Web ale companiilor aeriene ce opereaza pe rutele respective.
Vara se apropie si gandul la vacanta iti zboara fara sa vrei. Cel mai bine ar fi sa incepi sa ti-o planifici cu ceva timp inainte, daca vrei sa iasa cum iti doresti. Asa ca primul pas, (daca vrei sa pleci in strainatate), este sa-ti cauti zboruri online.

Cautarea se face simplu, tastand `Flights from to`. In lista de rezultate figureaza orele zborurilor, aeroporturile de pe care se face plecarea si aterizarea si zilele in care au loc respectivele zboruri, scrie Google Blog.

Daca ai ales deja destinatia, poti afla imediat ce companii aeriene opereaza in acea zona si perioada zborului. De exemplu, daca vrei sa verifici zborul [Bucuresti-Tenerife], vei vedea o selectie de zboruri non-stop si companiile aeriene care le opereaza. Daca vrei sa vezi toate optiunile tasteaza `Program al zborurilor non-stop`.

  • Exploreaza destinatiile direct din aeroportul tau

De asemenea ai si optiunea sa vezi toate destinatiile cu zboruri non stop dintr-un anumit aeroport. Daca esti din Bucuresti, Romania, si ai nevoie de idei pentru o aventura de weekend, cauta [Zboruri din Bucuresti] , ca sa vezi cele mai populare curse operate de aici, fie de pe aeroportul Aurel Vlaicu ori Henri Coanda.

Doar apasand pe `Arata toate rutele non stop' vei primi o lista completa a destinatiilor , iar pornind de acolo poti primi detalii despre fiecare zbor in parte.

Serviciul este disponibil in 10 limbi: engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, olandeza, portugheza, poloneza, rusa, turca si spaniola catalana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.