Printre cele mai promitatoare proiecte online lansate recent pe piata locala se numara Adulmec.ro, CautaReduceri.ro sau UberVu, considera jucatori din piata. Vezi de ce acestea sunt proiecte de viitor precum si idei internationale de start-up-uri ce ar putea inregistra succes in viitorul apropiat si mediu.

Adulmec.ro este apreciat de Vlad Popa, CEO Internet Corp, deoarece se plaseaza promitator “pe zona care construieste brand-uri” in timp ce CautaReduceri.ro se plaseaza bine pe zona de affiliates.

“Adulmec.ro isi creaza mai mult zone de revenue, de audienta. Cred ca e genul de proiect tanar, care se va dezvolta pe zonele noi ale online-ului. Cred ca e noua generatie de companii online care au un model de business mai diversificat, nu adapteaza local un singur tip de produs care merge bine in afara. Pornesc de la inceput mai multe zone potentiale de venit fata de companiile de acum care incearca sa se rupa de vechiul model de business cu o singura sursa de venit”, spune Vlad Popa.

Citeste integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.