In urma cu un an, cand a preluat conducerea trustului de presa Adevarul Holding, Peter Imre spunea ca s-a pregatit toata viata pentru aceasta provocare si ca rolul lui in companie va fi “sa faca bani”. Acum, Imre se arata mai rezervat, dar inca increzator ca va aduce toate produsele trustului pe profit.

“Ultimul an a fost cu certitudine unul din cei mai memorabili din viata mea”, spune Peter Imre. “Daca as fi stiut in aprilie 2010 ce inseamna businessul de media probabil ca m-as fi gandit inca doua zile inainte sa fi intrat in biroul acesta. Dar apoi tot as fi acceptat”.

Dupa 22 de ani petrecuti in cadrul producatorului de tigarete Philip Morris si dupa sase luni de pauza, in aprilie 2010 Peter Imre a primit din partea lui Dinu Patriciu propunerea de a prelua fraiele trustului sau de presa, Adevarul Holding. Principalul obiectiv anuntat atunci de Imre era sa aduca profit unei companii care a inregistrat pierderi in fiecare an de la preluarea, in 2006, de catre Dinu Patriciu. Obiectivul parea, la momentul respectiv, relativ simplu de atins.

Citeste integral un interviu in care seful Adevarul Holding pe wall-street.ro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.