Publisherul online InternetCorp a intrat in actionariatul firmei care detine CautaReduceri.ro, un agregator de oferte ale site-urilor de cumparaturi colective, creat de antreprenorul online Matei Pavel.

La patru-cinci luni dupa ce Matei Pavel a lansat agregatorul de oferte CautaReduceri.ro, piata de cumparaturi colective crescuse intr-un ritm uluitor: de la patru jucatori, atunci cand i-a venit ideea, in toamna lui 2010, la peste 50 de jucatori, printre care Groupon, FunDeal, Kuponiada si GoldenDeals. Avea nevoie de fonduri pentru a-si creste proiectul in acelasi ritm.

Desi am avut discutii si cu alti potentiali investitori, InternetCorp a fost cea mai logica alegere, in special datorita faptului ca ii stiu pe Mihai, Liviu si Dani (fondatorii companiei – n.r.) de cativa ani buni (Matei Pavel a lucrat ca web developer la InternetCorp, in perioada 2007-2009 – n.r.) si exista o «chimie» greu de compensant de orice alt investitor”, povesteste el.

Astfel, InternetCorp, publisherul site-urilor Wall-Street.ro, Kudika.ro, 9AM.ro si Kuponiada.ro, a devenit actionar cu o participatie de 50% in Cauta Reduceri SRL, potrivit datelor publicate la Registrul Comertului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.