Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.

Pe 8 aprilie, ziarul lanseaza aplicatia proprie pentru iPad si dezvaluie noua versiune a site-ului gandul.info, cu multiple functionalitati noi si un layout restilizat, menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor, indiferent de dispozitivul de pe care utilizatorii acceseaza informatia, scrie MEDIAFAX.

Prezentam integral comunicatul pe aceasta tema:

"Gandul adopta un nou model de business si ofera cititorilor experienta digitala completa: online, pe iPad si pe mobil. Pe 8 aprilie, ziarul lanseaza aplicatia proprie de iPad si dezvaluie noua versiune a site-ului gandul.info, cu multiple functionalitati noi si un layout restilizat. Prin adoptarea noului model de business, ziarul face tranzitia de la print la noile platforme de distributie a continutului.

"In mass-media din Romania, gandul este prototipul unui nou model de business exclusiv digital, in care continutul de calitate ajunge la cititori prin cele mai moderne platforme. Online, pe iPad si pe mobil, cititorii vor avea acces la informatiile exclusive cu care ziarul i-a obisnuit, la opiniile unora dintre cei mai apreciati editorialisti din presa romaneasca, dar si la infografice, fotografii si video ce valorifica potentialul de multimedia si de interactivitate pe care il ofera web-ul si dispozitivele mobile. Vom continua investitia in continutul de calitate si vom converti gandul intr-un produs al viitorului", spune redactorul-sef Claudiu Pandaru.

gandul pe iPad pune in valoare continutul jurnalistic exclusiv al publicatiei, reactia sa rapida la breaking news, articolele de opinie ale jurnalistilor si combinatia de hard news si materiale de lifestyle familiara celor care citesc gandul pe online. Pe langa structurarea specifica a continutului editorial, editia de iPad mizeaza pe un design elegant si pe o navigare usoara intre articole.

Aplicatia va putea fi descarcata gratuit din AppStore.

Printre feature-urile editiei gandul de iPad se numara:

  • Navigare simpla intre sectiuni si intre articole, precum si in interiorul galeriilor foto
  • Posibilitate de lectura offline
  • Optiuni de share: utilizatorii pot trimite articolele pe e-mail si pe Twitter sau le pot recomanda pe Facebook direct din aplicatie
  • Alerte de breaking news
Lansarea aplicatiei este insotita de un concurs prin care cititorii gandul au ocazia de a castiga 30 de iPad-uri, cate unul pe zi. Concursul se va desfasura intre 8 aprilie si 8 mai, pe gandul.info.
Citeste si:
Black Friday 2019 la produse Apple - iPhone, iPad, Apple Watch
Black Friday 2019 la produse...

Tot pe 8 aprilie, gandul va lansa noua versiune a site-ului gandul.info, cu un layout restilizat si functionalitati menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor. Dosarele speciale pe evenimente, optimizarea si continutul multimedia si interactiv imbogatit (infografice interactive, video si live video) sunt cateva dintre noile elemente create in beneficiul cititorului.

„Noua versiune reflecta angajamentul gandul de a fi cel mai dinamic produs jurnalistic din Romania, cu o selectie optima de informatii, abordari inedite ale subiectelor care fac agenda zilei si opinii pertinente”, spune Claudiu Pandaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.