Compania Warner Bros. le permite utilizatorilor de Facebook sa vada filmele produse de celebrele studiouri pe paginile acestora.

O parte din filmele realizate de Warner Bros vor fi disponibile pe Facebook. Pentru a vedea filmele, utilizatorii trebuie sa plateasca o taxa folosind Facebook Credits, o moneda virtuala utilizata pana in prezent in special in jocurile de pe site, a anuntat ieri Warner Bros, care face parte din compania Time Warner.

In acest fel, Warner Bros obtine o noua sursa de venituri din retelele sociale. Totodata, se creeaza o noua nisa de competitie pentru companiile de divertisment online, relateaza Reuters.

Facebook, care isi obtine cea mai mare parte a veniturilor din publicitate online, ia 30% din veniturile din vanzari realizate pe site de catre terte parti folosind Facebook Credits.

  • Primul film din lot este unul din seria Batman, Cavalerul Negru

Cei care acceseaza pagina de Facebook a filmului (cea oficiala, cu aproape 4 milioane de fani) au la dispozitie butonul „watch”, pentru care li se va cere 30 de Facebook Credits, adica in jur de 3 dolari. Pentru aceasta suma, platitorii pot vedea filmul de cate ori doresc, in decurs de 48 de ore, scrie Film Reporter.ro.

In curand va exista si o aplicatie care iti permite sa cumperi filmele pe DVD. Fiind un test, deocamdata, aplicatia este disponibila doar pentru utilizatorii din Statele Unite.

Warner Bros
. a fost lider pe piata americana, anul trecut, cu aproape 5 miliarde de dolari din incasari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.