Agentia romaneasca de publicitate Standout si dezvoltatorul de software autohton Byte Flux lanseaza Fanalyzer.co.uk, o versiune a serviciului de monitorizare pentru paginile Facebook din Marea Britanie.

Fanalyzer.co.uk functioneaza la fel ca Facebrands.ro, insa monitorizeaza paginile britanice si permite compararea acestora in categorii specifice.

Spre deosebire de Facebrands.ro, care monitorizeaza in acest moment peste 11.000 de pagini romanesti, Fanalyzer.co.uk se lanseaza cu 2.600 de pagini, insa numarul acestora va creste rapid.

“Aici vom vedea in curand o cifra cel putin dubla a paginilor fata de cifra din Romania. Din ce am observat pe www.fanalyzer.co.uk, cifrele Facebook in UK sunt cam de 10 ori mai mari decat cele din Romania, atat in ce priveste numarul de utilizatori de Facebook, cat si in numarul fanilor pe paginile cele mai mari”, a declarant Ionut Oprea, manager al agentiei Standout.

Citeste integral pe wall-street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.