Zeci de mii de conturi Gmail au fost sterse, inclusiv fiecare email, aplicatie, contact sau informatii din calendar, a confirmat compania Google.

Problema a aparut duminica dupa-amiaza, cand mii de oameni s-au plans ca tot continutul conturilor lor a disparut.

"Am pierdut toate emailurile/folderele din Gmail. De ce s-a intamplat asta? Cum pot sa recuperez totul?" sau "toate conturile, setarile emailurile, contactele mele au disparut pur ti simplu"
sunt doar cateva dintre mesajele trimise de utilizatorii Gmail catre companie, relateaza MEDIAFAX.

Se pare ca aproape 600.000 de utilizatori au fost afectati, in timp ce Google a incercat sa repare problema serviciului utilizat de aproximativ 2 milioane de oameni.

"Am rezolvat problema pentru o parte dintre utilizatori. Inginerii nostri lucreaza si incearca sa readuca totul la normal cat mai repede posibil. Ne pare foarte rau pentru neplacerile create utilizatorilor nostri", a declarat duminica un purtator de cuvant al Google.

Primele estimari au aratat ca 0,23 la suta dintre utilizatorii Gmail au fost afectati, insa acestea au fost revizuite de Google la 0,08 la suta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.