Orice record este stabilit odata si, conform zicalei, orice record este facut pentru a fi doborat. In special in media sociala, unde lumea se poate schimba in doar cateva ore, sau chiar minute. Asta s-a intamplat si cu marca de biscuiti Oreo, care a primit „cele mai multe like-uri pentru o postare pe Facebook in 24 de ore” si astfel, a intrat in Cartea Recordurilor.

Incercarea de a stabili recordul a inceput marti, 15 februarie la ora 17:00, cand comunitatea Oreo de pe Facebook a fost invitata sa dea „like” la urmatoarea postare: “"Like" pentru aceasta postare de a va alatura altor fani Oreo din intreaga lume pentru stabilirea unui record Guinness World Record pentru cele mai multe „like-uri” pentru o postare in 24 de ore. Oreo este biscuitul preferat al lumii si, cu ajutorul vostru, va deveni „cel mai iubit”.” , potrivit unui comunicat al Kraft Foods, compania care produce aceasta marca de biscuiti,

Guinness World Records, autoritatea mondiala in domeniul recordurilor, a confirmat recordul pe 16 februarie la ora 17:00, cand fanii din intreaga lume au adunat in total 114.619 “like-uri”.

“Oreo aduce familiile impreuna de aproape 100 de ani. (...) Suntem deosebit de mandri de fanii nostri care s-au aliat pentru a face posibila aceasta premiera impresionanta. Desi dominatia noastra ca detinator de recorduri este de scurta durata, dar incantator de dulce, asa cum sunt si biscuitii Oreo, acceptam cu mandrie acest record in numele fanilor din intreaga lume”, spune John Ghingo, Senior Director, Oreo Global Growth Platforms pentru Kraft Foods.

Oreo este iubit in intreaga lume si atrage fanii nu doar datorita gustului sau, ci si ritualului sau unic binecunoscuta din reclamele televizate: „rasuceste, gusta crema si inmoaie in lapte” .

Marca de biscuiti detine a treia mare comunitate de pe Facebook, cu peste 16 milioane de fani din peste 20 de tari, si o pagina accesibila in trei limbi (engleza, spaniola si franceza).

Anul viitor, Oreo isi va sarbatori centenarul si va continua sa se extinda si in alte tari. In prezent, biscuitii Oreo sunt comercializati in peste 100 de piete din lume, dupa lansarea in Franta si in Romania in 2010. Oreo intentioneaza de asemenea o lansare in Polonia si Germania la inceputul anului 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.