Foodily este o noua platforma sociala, ce se vrea a fi un soi de Facebook al retetelor gastronomice, unde poti impartasi idei sau experimente culinare cu ceilalti utilizatori.

Un motor de cautare special creat pentru pofticiosi sau specialisti in gastronomie care agregheaza peste un milion de retete din intreaga lume, postate pe internet, si care ofera o multime de instrumente pentru a impartasi celorlalti din indemanarea ta in bucatarie sau pentru a face schimb de idei si recomandari.
In indexul siteului veti gasi retete culese de la mai mult de 100 de surse, pornind de la bucatari de top si pana ala bloggeri pasionati de gatit din reviste.


  • Cum functioneaza?
Homepage-ul este simplu ca "Pofta Buna!". Arata ca Google si ai doua casete unde poti scrie ce fel de reteta cauti si ce ingredient nu ar trebui sa contina mancarea respectiva. Spre exemplu poti cauta lasagna, fara carne.

Retetele sunt prezentate una langa alta, "asezonate" cu imagini, ingrediente si "presarate" cu instructiuni, permitandu-le utilizatorilor sa-si faca o prima impresie despre rezultatul final si sa compare retetele intre ele. Bucatarii de pe Foodily pot impartasi aceste retete si pe alte retele sociale pe Facebook, Twitter sau email. De asemenea pot pastra reteta intr-un folder pe site, colectia Foodily.

  • De ce l-ai folosi?
Ceea ce diferentiaza Epicurious si AllRecipes de Foodily este ca ultimul integreaza retelele cu fenomenul de platforma sociala, fortandu-te sa interactionezi nu doar cu prietenii tai, dar si cu retele lor.

In plus, folosindu-te de conexiunea la Facebook, Foodily permite utilizatorilor sa vada e recomandari fac prietenii lor si le pot aprecia pe acelasi sistem de "Like" . De asemenea se pot crea si evenimente pe Facebook, la care prietenii pot fi invitati, folosindu-se de meniul din cautarea Foodily .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.