Patric Petre Marin, prezentator al emisiunii "Bugetul meu" de la TVR 2, a murit in accidentul petrecut miercuri dimineata pe DN1, in zona localitatii Saftica, in care au fost implicate trei masini.
Reprezentantii Televiziunii Publice au declarat pentru MEDIAFAX ca Patric Petre Marin era colaborator al TVR.

In momentul producerii accidentului, in masina se mai aflau un operator imagine si Liliana Covlea, producator al emisiunii "Bugetul meu".

Accidentul in care a murit Patric Petre Marin si alte persoane au fost ranite s-a petrecut miercuri dimineata, pe DN1, in zona localitatii Saftica. Potrivit subinspectorului Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 8.40, pe DN1, in zona localitatii Saftica, pe sensul spre Ploiesti. In urma accidentului, in care au fost implicate trei masini, o persoana a decedat, a mai spus Laurentiu Dicu.


  • Cauza accidentului, neatentiei in trafic

Patric Petre Marin, in varsta de 54 de ani, a fost prezentator al emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2. El a acceptat sa lucreze in televiziune pentru ca, "azi, nimic nu se mai poate concepe fara televiziune", potrivit site-ului TVR.

Chiar daca avea diploma si experienta de inginer energetician, Patric Petre Marin a visat inca din copilarie sa devina actor, motiv pentru care a absolvit Academia de Teatru si Film, promotia 1991. A debutat ca actor la Teatrul "L.S. Bulandra", a fost actor si director adjunct la Teatrul Mic din Capitala.

Era casatorit cu actrita Dana Tapalaga si au avut impreuna trei baieti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.