Emil Hurezeanu a renuntat la functia de presedinte al grupului Realitatea-Catavencu, urmand sa ramana in cadrul trustului de media ca realizator de emisiuni.

"Decizia a fost luata la solicitarea domnului Emil Hurezeanu, care va ramane in cadrul trustului", a spus Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, relateaza MEDIAFAX.

Astfel, Emil Hurezeanu isi va continua activitatea la Realitatea TV, ca realizator de emisiuni si participant la dezbaterile de politica interna si externa.

Stelian Tanase, noul director general al Realitatea TV, a spus ca nu are nicio legatura cu faptul ca Emil Hurezeanu a renuntat la pozitia sa in cadrul grupului Realitatea-Catavencu.

"Este o pierdere. Eu nu sunt implicat inca activ in functia mea. Am vorbit cu Emil Hurezeanu si i-am explicat ca imi pare foarte rau", a declarat Stelian Tanase.

Pana la ora difuzarii acestei stiri, Emil Hurezeanu nu a putut fi contactat.

Emil Hurezeanu a fost numit in functia de presedinte al Grupului Realitatea-Catavencu in data de 1 februarie 2009, inlocuindu-l pe Sergiu Toader.

Emil Hurezeanu s-a nascut la 26 august 1955, la Sibiu. Hurezeanu este absolvent al Facultatii de Drept din Cluj si al Facultatii de Stiinte Politice din Boston. Acesta a ocupat, in perioada 1976 - 1979, functia de redactor al revistei Echinox. In 1983, el s-a stabilit in Germania, devenind comentator politic la Radio Europa Libera si Deutsche Welle. Dupa 1990, acesta revine in tara, unde a colaborat cu Antena 1, Realitatea TV, Europa FM si Romania libera.

Grupul Realitatea-Catavencu este controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Demisia lui Emil Hurezeanu a fost anuntata initial de jurnalistul Adelin Petrisor pe blogul lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.