Jurnalistul Robert Turcescu a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.

"Am semnat un contract pe trei ani. Emisiunea va incepe, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni. Va fi un talk-show difuzat de luni pana joi, incepand cu ora 20.00", a declarat astazi pentru MEDIAFAX Robert Turcescu.

Acesta a precizat ca nu va prelua nicio functie de conducere in cadrul televiziunii, fiind semnat un contract intre doua entitati juridice. "Nu voi fi in functie de conducere. A fost semnat un contract intre firma mea de productie si compania care e actionar majoritar la B1 TV. Deci, e un contract intre doua entitati juridice", a subliniat Turcescu.

  • "Suta la Suta cu Robert Turcescu"

"In proportie de 90%, emisiunea se va numi «Suta la Suta cu Robert Turcescu»"
, a mai spus jurnalistul, care a anuntat, pe 16 august, pe blogul personal, ca pleaca din Realitatea Medi deoarece a sosit vremea sa deschida un alt capitol.
Robert Turcescu are 17 ani de experienta in presa, de-a lungul vremii lucrand ca reporter, redactor, realizator si comentator atat in radio si televiziune, cat si in presa scrisa centrala (Curierul National, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema, Cotidianul).

Potrivit informatiilor postate pe blogul personal,Turcescu a inceput sa lucreze la Realitatea TV in anul 2003, cand a inceput sa prezinte un talk-show politic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.