Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti recupera e-mailul din Trash!
Tocmai te-ai intors din vacanta, enervat la culme de numarul mare de e-mailuri care au poposit in Inboxul tau, ai sters din greseala un mesaj important? S-ar putea sa-l fi pierdut pentru totdeauna, dar inainte sa incepi sa-ti smulgi parul din cap incearca sa-l recuperezi. Daca ai noroc, s-ar putea sa mearga!

In prima faza, mesajele sterse din Inbox trec prin fisierul Trash. Daca ai sters mesajele si de acolo fara a le verifica mai intai sau daca ai setat optiunea ca odata sterse din Inbox mesajele sa nu mai ajunga in Trash, atunci ai o problema, scrie incont.ro, citat de Mediafax.

Cu toate acestea, e-mailurile nu dispar imediat de pe hard disk, ci sunt marcate pentru a fi sterse pentru totdeauna ulterior, abia dupa ce inchizi programul. In functie de cat timp a trecut de cand ai apasat butonul "Delete", este posibil sa le recuperezi, cu ajutorul unui instrument special creat pentru asa ceva, potrivit eHow.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.