FriendFinder Networks, proprietarul revistei pentru adulti Penthouse, vrea sa faca o oferta de preluare pentru rivalu Playboy Enterprises, ca urmare a ofertei in valoare de 123 milioane dolari a lui Hugh Hefner.

Marc Bell, directorul executiv al FriendFinder, a declarat intr-un interviu ca grupul sau ia in considerare mai multe alternative si a anuntat recent ca va face o oferta pentru Playboy, scrie Wall-Street.

Playboy a anuntat in aceasta saptamana ca Hefner vrea sa detina in totalitate compania si a facut o oferta pentru activele pe care nu le detine in Playboy, cum ar fi numele revistei, distributia acesteia si continutul video.

Hefner vrea sa ofere un pret de 5,50 dolari pentru actiunile de clasa A si B, a anuntat Playboy. Pentru tranzactie, fondatorul revistei Hugh Hefner colaboreaza cu Rizvi Traverse Management, iar oferta mai mare cu 30% evalueaza Playboy la aproximativ 185 milioane dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.