Vedete, oameni politici, actori sau cantareti. Celebritatile sunt cele mai urmarite persoane pe Facebook.

Cantareata de muzica pop Lady Gaga este cea mai urmarita persoana in viata de pe reteaua sociala Facebook. In urma cu doar un an aceasta avea 3,5 milioane de fani si se afla pe a sasea pozitie in lista celor mai populare celebritati de pe Facebook, scrie ABC News.

Michael Jackson. Chiar si dupa moartea sa, Michael Jackson continua sa fie cea mai populara persoana de pe Facebook. Cu peste 15 milioane de fani, Regele Pop se afla la o distanta de patru milioane de fani de cel mai apropiat rival Lady Gaga.

Lady Gaga. Pe pagina sa de Facebook, Lady Gaga posteaza articole despre cariera sa muzicala, informeaza cititorii cu privire la viitoarele sale turnee si albume si ofera fanilor descrieri legate de vestimentatia sa. La doar cateva zile dupa ce a atins recordul de 10 milioane de fani, aceasta a depasit un nou record avand peste 11 milioane de persoane care urmaresc pagina de Facebook a cantaretei.

Barack Obama. In urma cu un an, presedintele american Barack Obama a fost a doua cea mai populara persoana de pe Facebook in spatele lui Michael Jackson. Cu aproximativ 9,9 milioane de fani, Obama a cazut pe a patra pozitie in clasamentul celor mai populare persoane de pe Facebook. Gestionat de Organizing for America, pagina lui Obama include actualizari din activitatea presedintelui si clipuri video.

Citeste integral topul celor mai urmarite persoane pe Facebook pe wall-street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.