Criza i-a determinat pe postasii orasului moldovean Orhei, sa vianda ziarul saptamanal Apropo Magazin pe bucati, anunta Pagina de Media.

Astfel, saptamanalul moldovean se vinde mai nou la pagina, dupa ce postasii din zona au observat ca locuitorii nu-si mai permit sa cumpere ziarul integral, scrie Apropo Magazin.

"Am impartit 5 lei (n.r. moldovenesti sau 1,3 ron) la numarul de pagini (24) si iese mai ieftin sa il vindem pe pagini. Decat sa stam cu ziarul pe raft, noi le propunem clientilor sa cumpere cate 4 foi la un leu. Uneori il dam si in loc de rest si ei accepta bucurosi", a declarat o postarita pentru Apropo Magazin. Se pare ca in urma acestei "strategii inedinte", postasii vand mult mai bine ziarul, iar unele persoane care au cumparat doar cateva pagini au revenit la posta pentru a-si face abonamente.

Potrivit Pagina de Media, publicatia este una de tip tabloid care se vinde pe intreg teritoriul Republicii Moldova si are un tiraj saptamanal de circa 5.000 de exemplare. Tabloidul este rezultatul unui rebranding al editiei de joi a publicatiei Jurnal de Chisinau, lansat in urma cu trei ani. Procesul de rebranding a avut loc la jumatatea lunii aprilie 2009, iar pretul unui abonament lunar este de 16,59 de lei moldovenesti (4,2 ron).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.