Jurnalistul Marius Zamfir de la Jurnalul Televiziunii Romane a incetat din viata la varsta de 39 de ani, rapus de un cumplit cancer osos generalizat.

A lasat in urma o sotie si doi copii laolalta cu o multime de regrete. A incercat o serie de tratamente care au reusit sa-i mai prelungeasca doar putin viata, informeaza Cotidianul.

La inceputurile meseriei a lucrat la Radio Contact, la TVR a fost corespondent la Guvern si la „coloana” presedintelui. S-a specializat pe domeniul Economic si a dat radioul pe televiziune, adica pe TVR. Televiziunea nationala publica l-a acreditat multi ani pe langa Guvernul Romaniei. A realizat reportaje din multe locuri de pe glob si din tara.

In 2006, de la Viena, alaturi de Ciprian Baltoiu a transmis corespondente despre operatia la coloana vertebrala a lui Traian Basescu. Glumea despre acel episod: „Am fost acreditat pe gazonul din fata Spitalului Universitar din Viena”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.