Consiliul Concurentei a autorizat preluarea publicatiilor Evenimentul zilei si Capital de catre S.C. Editura Evenimentul si Capital S.R.L.

"Consiliul Concurentei a analizat impactul acestei operatiuni asupra mediului concurential de pe pietele relevante identificate, prin prisma prevederilor Legii Concurentei (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice, si a constatat ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal. Operatiunea de concentrare economica nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate", se arata in comunicatul trimis de Autoritate, citat de NewsIn.

„S.C. Editura Evenimentul si Capital S.R.L.”, firma infiintata pentru achizitionarea publicatiilor “Evenimentul Zilei” si “Capital”, este controlata de George Marius Paunescu, fiind astfel membra a grupului de firme Paunescu.

Publicatiile “Evenimentul zilei “ si “Capital” sunt editate de catre S.C. Ringier Romania SRL, parte a grupului international de presa Ringier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.