TVR risca sa plateasca daune de milioane de euro si sa sa piarda productiile marca NBC daca Parlamentul nu le va permite reprezentantilor TVR sa semneze un contract cu compania americana, spune Alexandru Sassu intr-o scrisoare adresata Parlamentului.

Ma vad nevoit sa va prezint o situatie deosebit de grava creata in SRTv din cauza faptului ca institutia este in acest moment lipsita de Consiliul de Administratie. Compania NBC Universal, cu care SRTv are un contract pe sase ani, contract semnat inca din anul 2004, ameninta SRTv cu aplicarea sanctiunilor prevazute in contract, daca actul aditional pentru anul sase de contract nu este semnat imediat. Aceste sanctiuni ar insemna pierderea a catorva milioane de euro si retragerea licentelor pentru toate filmele si serialele pe care SRTv le are de la aceasta companie”, a declarat Alexandru Sassu in scrisoarea deschisa trimisa celor doua camere ale Parlamentului.

Potrivit Wall-Street.ro, presedintele demis ii cere Parlamentului sa remedieze problema, dupa ce acesta a demis Consiliul de Administratie al SRTv.

Mai multe detalii despre daunele pe care TVR le-ar putea plati catre NBC cititi pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.