Totul a inceput in anul 2005 cu venituri la finalul anului, de pana la 20.000 de euro. Mihai Seceleanu, CEO-ul , vorbeste intr-un interviu acordat Wall-Street despre traseul parcurs in cei 5 ani de activitate si despre cum arata viata unui business alaturi de un fond de investitii.

“In 2004 am lansat 9AM.ro, in ianuarie 2005 - Wall-Street.ro, in aprilie-mai au aparut Kudika.ro si Yuppy.ro. Timp de un an si jumatate nu am mai lansat niciun proiect. Cred ca odata cu proiectul numarul 4 a aparut ideea unui publisher online.
Veniturile pana la finalul lui 2005 au fost de pana in 20.000 euro. Cand te uiti acum la venituri lunare de 3.000 de euro iti aduci aminte cu nostalgie si cu haz ca pe atunci credeam ca lucrurile se misca bine si ca orice campanie primeam este cea mai mare din cate am avut vreodata”, spune Mihai Sacealeanu, despre anii de inceput ai afacerii.

In prezent InternetCorp. este unul dintre cei mai importanti publisheri din Internetul local. In noiembrie anul trecut industria online din Romania era vedeta unei noi tranzactii de amploare, in conditiile unei piete M&A (fuziuni si achizitii) in suferinta: fondul de investitii 3TS Cisco Growth Fund prelua un pachet minoritar (25%) din actiunile publisher-ului online InternetCorp.

Cititi integral interviul cu Mihai Seceleanu, CEO-ul companiei InternetCorp., in Wall-Street.ro, unde acesta dezvaluie detalii ale colaborarii sale cu fondul de investitii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.