Datorita posibilitatii cumularii a celor trei prime de casare oferite prin programul Rabla, dar si cu ajutorul reducerilor de mii de euro cateva modele de pe piata au ajuns sa coste sub 5.000 de euro. Afla care sunt autoturismele noi ce pot fi achizitionate sub aceasta suma.

  • Cea mai ieftina masina noua care poate fi cumparata acum de pe piata este un model Dacia Logan. Pretul de baza al autoturismului este de 5.900 de euro. Daca scadeam insa valoarea celor trei prime de casare oferite de stat, aproximativ 2.800 de euro, pretul masinii coboara pana la putin peste trei mii de euro.
  • Un alt model ce poate fi cumparat sub cinci mii de euro, este Chevrolet Spark, care costa aproape 7.700 de euro. Cu bonusul celor trei vouchere oferite de stat, pretul masinii ajunge la doar 4.900 de euro, scrie Money.ro.
  • La Peugeot, modelul 107 poate fi cumparat si el cu mai putin de cinci mii de euro. Cu ajutorul celor trei prime de casare, pretul masinii, de 7.700 de euro, scade la 4.900 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.