Postul Radio ZU a fost amendat cu 10.000 de lei pentru farsele cu tenta sexuala facute de Daniel Buzdugan in cinci editii ale emisiunii matinale Morning ZU, din intervalul 1-28 februarie.
Pagainademedia.ro rezuma emisiunile incriminate de catre CNA:
  • In emisiunea “Morning ZU”, din 10 februarie, Daniel Buzdugan i-a cerut insistent unei angajate de la un salon de msaj erotic mai multe “fete pentru niste fotbalisti mari si cu bani“.

Buzdugan: „Noi avem nevoie de niste fete discrete, curate, profesioniste, care sa-si faca treaba, au luat banul, au plecat”.
  • La matinalul de la Radio ZU din 15 februarie, Buzdugan a facut o serie de comentarii pe marginea unui articol despre aparatele pentru marirea definitiva a penisului, fara operatii, fara pastile:

D.Buzdugan: “Deci, aceste aparate de prelungire definitiva a dimensiunilor madularului masculin, sunt formate din: doi barbati, nu neaparat puternici, ci foarte hotarati; unul se imbata impreuna cu pacientu' pana-l baga sub masa de operatie […] il deschide la pantalon, il apuca pe baiatul ala care vrea sa-si mareasca definitiv, trage pana cand penisul este marit definitiv si probabil si definitiv si subtiat!”
  • Iar in emisiunea matinala din 25 februarie, realizatorii Daniel Buzdugan si Mihai Morar au vorbit despre competitia bebelusilor care merg de-a busilea.

Cei doi au spus ca “mamicile isi vor da sutienele jos”, “copilul cand vede sanul mamei stie ca acolo este fast-food-ul”, adica “Laptaria lui Enache”.

Consilul National al Audiovizualului a mai somat public Radio 21 si a trimis o scrisoare de atentionare postului Pro FM. Toate aceste sanctiuni au avut in vedere incalcarile normelor de protectia copilului din legislatia audiovizuala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.