Povesti romanesti pentru copii, printre care "Amintiri din copilarie", "Capra cu trei iezi" si "Harap Alb", sunt disponibile in format electronic pentru iPhone, incepand de marti, printr-o noua aplicatie, informeaza compania de dezvoltarea de solutii software GraFX.
Povestile electronice sunt insotite de ilustratii oferite de studioul de diafilme si diapozitive "Ion Creanga" din Bucuresti, potrivit NewsIn.

Colectia de povesti cuprinde 16 carti electronice in limba romana, care pot fi descarcate direct din Apple Store. Alte titluri disponibile in colectie sunt "Fat frumos din lacrima", "Pupaza din tei", "Ispravile lui Pacala - Fuga", "Banutul", "Dumbrava minunata", "Praslea cel voinic", "Povestea unui mar", "Fata babei si fata mosneagului", "Casuta din padure", "Mesterul Manole", "Fram, ursul polar" si "Stejarul din Borzesti". Promotional, parintii pot descarca gratuit "Povestea porcului" de pe site-ul itunes.apple.com.

"Oriunde s-ar afla, in masina sau acasa, ebook-urile pot fi vizualizate sau citite permanent de catre copii in timp ce tu, ca parinte, esti la volan sau prin casa. In plus, datorita formatului electronic, cartile sunt mult mai usor de transportat si pastrat. Ai toata colectia pe Iphone, nu mai ai nevoie de o geanta in plus in masina sau de inca un raft in biblioteca", spun reprezentantii companiei GraFX.

Cartile electronice pentru copii sunt disponibile si in format pentru computer, pe www.ecarti.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.