Loteria Romana a prelungit cu un an contractul cu Televiziunea Romana pentru difuzarea tragerilor loto, pana la 31 ianuarie 2011, dupa ce acesta expirase la 31 ianuarie acest an.

"Precizam faptul ca singura diferenta fata de contractul anterior se refera la o modificare minora a intervalului de difuzare a tragerilor din zilele de joi, din cauza schimbarilor survenite in grila de programe a TVR", spun reprezentantii Loteriei Romane, conform NewsIn.

Loteria Romana a inceput la 1 februarie 2007 o noua colaborare cu televiziunea nationala, ce fusese intrerupta cu un an in urma. In acea perioada, postul de televiziune care a difuzat timp de un an tragerile loto a fost Antena 1.

Loteria Romana a fost infiintata in anul 1906. Compania Nationala "Loteria Romana" SA este unic organizator si exploateaza, pe intreg teritoriul tarii, jocurile loto si pariurile mutuale, jocurile de noroc caracteristice activitatii cazinourilor, precum si jocurile de tip slot-machine si cele de tip bingo, potrivit OUG nr. 77/24 iunie 2009.

Loteria Romana a acordat anul trecut peste 7,4 milioane de castiguri, in suma totala de aproximativ 190.600.000 euro, la toate jocurile automatizate pe care le organizeaza. Potrivit datelor transmise in ianuarie, la solicitarea Agentiei NewsIn, compania estimeaza pentru 2009 un profit dublu, de 238,369 milioane lei, precum si cresterea cifrei de afaceri cu 12%, la 1,444 miliarde lei, fata de rezultatul obtinut in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.