In aceasta seara, la Centrul National al Dansului, unul dintre cele mai avangardiste medii de cultura din Bucuresti, se va desfasura o dezbatere care il are ca invitat pe Dan Diaconescu, directorul postului de televiziune OTV.
Directorul postului de televiziune cunoscut pentru spectacularizarea si tabloidizarea continutului mediatic, Dan Diaconescu, va fi provocat sa discute despre viitorul televiziunii, intr-un cadru performativ si artistic.

Intalnirea va avea loc in acesta seara, de la ora 18:00 in Sala Ronda a CNDB si face parte din proiectul “Saptamana Grea”, gandit si performat de catre artistii Ion Dumitrescu si Florin Flueras, in perioada 21-31 ianuarie 2010.

Artistii, preocupati de transformarile sociale pe care le implica media si tehnologia, preconizeaza un sfarsit al “societatii spectacularizate” sau, mai degraba, o updatare a acestui fenomen, in ton cu proliferarea tot mai acuta a social-media.

Spectacolul din jurul nostru, prezent la tot pasul, va fi provocat expunerii in acest mediu al spatiului performativ, dupa ce, initial, provocarea a fost aceea de a duce spectacolul avangardist in studioul de televiziune.

Florin Flueras si Ion Dumitrescu, alaturi de Iuliana Stoiancescu au performat in studioul OTV, intr-o emisiune moderata de catre Dan Diaconescu, despre societatea “spectacolului televizat”.



Luni 21 decembrie 2009, TV performance cu Ion Dumitrescu, Florin Flueras si Iuliana Stoianescu.
Titlul performance-ului: 2012, ultima apocalipsa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.