Bill Gates, fondatorul celui mai mare producator de software Microsoft, si-a lansat contul oficial pe reteaua sociala Twitter, devenind unul dintre cei mai populari membri ai site-ului, scrie presa internationala.
Fostul executiv si-a facut intrarea in lumea Twitter prin salutul standard folosit de programatori - "Hello World" (n.r. - Salutare, lume) si in mai putin de 24 de ore a atras aproximativ 170.000 de followeri (n.r. - utilizatori care urmaresc mesajele transmise), anunta BBCNews. In prezent are 200.009 followeri.

Printre cei 40 de utilizatori pe care Gates ii "urmareste" pe Twitter, se numara organizatii de caritate, site-uri de stiri, conturi ale Microsoft, Regina Rania a Iordanului, presedintele Barack Obama, actorul Ashton Kutcher si Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara (CERN), potrivit Wall-Street.

Anterior, au mai fost lansate conturi sub identitatea lui Bill Gates insa niciunul dintre acestea nu a fost confirmat de administratorii retelei Twitter.

Gates a declarat ca s-a alaturat site-ului pentru a discuta "lucruri interesante pe care le-a invatat cu ajutorul fundatiei sale filantropice dar si alte subiecte". Pana acum mesajele sale s-au rezumat la evenimentele care se petrec in Haiti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.