In urma informatiilor aparute ieri in presa privind instabilitatea sau desfiintarea agentiei de presa, conducerea agentiei a dat astazi asigurari ca NewsIn va furniza in continuare aceleasi servicii ca si pana in prezent.

"De asemenea, din punct de vedere calitativ, continutul editorial nu va suferi modificari si se va incerca imbunatatirea sa permanenta. Din dorinta de a furniza clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, vom urmari si pe viitor dezvoltarea de noi produse care sa satisfaca cerintele dumneavoastra", a anuntat Stefan Toma, intr-un comunicat transmis clientilor agentiei.

Departamentele Sport si Foto ale agentiei NewsIn au fost desfiintate, ceea ce inseamna disponibilizarea a aproximativ 20 de oameni (n. red. - nu 80 asa cum se anuntase ieri). Informatia a fost confirmata pentru paginademedia.ro de catre Mihnea Vasiliu, director operational al grupului Realitatea Catavencu si cel care se ocupa si de agentia NewsIn.

Potrivit lui Mihnea Vasiliu, vor mai fi reduceri si de la alte departamente, “probabil din zona de suport logistic“.

Agentia NewsIn se inchide


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.