Compania Nationala Loteria Romana va organiza in data de 23 februarie o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de tiparire a revistei Loto-Prono, contract estimat la 1.071.428 lei, fara TVA, din surse proprii, se arata intr-un anunt al companiei.

Contractul prevede, de asemenea, asigurarea hartiei necesare tiparirii revistei, cantitatea totala fiind de maximum 1.879.700 exemplare, informeaza NewsIn.

Potrivit anuntului de participare postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 12 luni incepand cu data atribuirii contractului.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 22 februarie 2010, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 februarie 2010, ora 10:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.