In an de criza, se pare ca fondurile din donatii pe care le-a strans Wikipedia in anul 2009, intrec toate asteptarile si il fac chiar si pe fondatorul Jimmy Wales sa exclame: "Wow!"

"Wow! Ce pot sa spun, va multumesc! Tocmai am incheiat cea mai de succes perioada de strangere de fonduri din istorie. Am strans 7,5 milioane de dolari in mai putin de 8 saptamani", spune fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, intr-un mesaj publicat de wikimediafoundation.org.

"Publicitatea nu plateste pentru Wikipedia. Voi o faceti. Wikipedia este al 5-lea cel mai vizitat site din lume-cu 340 de milioane de vizitatori inregistrati luna trecuta. Ne platim angajatii si mentinem serverele doar cu ajutorul donatiilor"
, mai spune Wales, incantat ca proiectul sau de a crea o cyber-minte imensa si accesibila oricui gratuit, evolueaza si este sustinut benevol de cei care cred in aceasta idee.

[De ce nu exista reclame pe Wikipedia?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.