Dupa ce zilele trecute se parea ca situatia e mai buna decat la Business Standard, aflam ca ziarul condus de Cornel Nistorescu urmeaza sa se inchida.

Se pare ca acei cumparatori misteriosi cu care se lauda Nistorescu nu mai vor sa investeasca in print, in timp ce alte surse sustin ca "a fost vrajeala cu acei investitori", scrie Lovin pe blogul personal. Nistorescu le-a spus ieri subalternilor ca din pacate nimeni nu poate plati datoria firmei de 350.000 de euro si ca va fi greu sa le ofere salarii compensatorii, avand in vedere ca Poligraf este in insolventa. Angajatii au primit totusi un cadou de Craciun: colectia "Mituri biblice", adica fix cartile care au bagat firma in insolventa cu datoria de aproape 400.000 de euro, asa cum a scris jurnalistul Catalin Tolontan.

Potrivit lui Lovin, astazi este ultima zi de lucru a angajatilor de la Cotidianul, iar miercuri are loc ultima sa aparitie. Leafa pe decembrie a intrat luni. Lovin mai noteaza ca nu se stie inca nici ce se va intampla cu editia online, pentru ca depinde cine are brandul si de contracte.

Tot ieri, Lovin a anuntat in exclusivitate ca Realitatea tv se vinde. Negocierile pentru vanzarea Realitatii tv sunt pe ultima suta de metri, iar cel care spera sa bata palma cu Sorin Ovidiu Vantu este Dinu Patriciu.

Totodata, paginademedia.ro ne reaminteste ca miercuri, 23 decembrie, apare ultimul numar din Business Standard. Cotidianul economic din grupul Realitatea – Catavencu se inchide la numarul 664. O mica parte din redactia Business Standard – aproximativ cinci oameni, va forma o echipa editoriala care se va ocupa de site-ul standard.ro.

[S.O.Vantu: Voi renunta definitiv la print, merg doar pe media electronica]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.