Central European Media Enterprises (CME), grupul american ce controleaza in Romania posturile din reteaua Pro, si-ar putea vinde cele doua posturi de televiziune pe care le detine in Bulgaria, in conditiile in care acestea nu vor deveni profitabile inainte de 2013, relateaza Sofia Echo.

Astfel, directorul general al TV Nova - subsidiara din Cehia a CME -, Petr Dvořák, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Czech Business Weekly ca CME se gandeste la posibilitatea de a vinde afacerile din Bulgaria, piata nestrategica pentru grupul american.

"Situatia din Bulgaria este ca sunt trei mari jucatori pe piata, iar convingerea noastra este ca piata poate sustine doar doi. Astfel ca suntem gata sa fuzionam cu oricare dintre concurentii nostri in conditii acceptabile sau, ca alternativa, sa ne vindem afacerile", a afirmat Dvořák.

Mai multe despre afacerile din Bulgaria ale CME cititi pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.