Dupa ce SOV a lansat bomba ca nu mai investeste in print, zguduind redactiile a trei ziare de top din cadrul trustului Realitatea-Catavencu, aflam ca doua dintre ele, Cotidianul si Money Express au gasit solutia de a nu-si inchide editiile de la 1 ianuarie.
In ceea ce priveste Cotidianul, directorul Diviziei Quality a grupului, Mihnea Vasiliu, a declarat joi pentru HotNews ca "am gasit o solutie, sunt negocieri". Potrivit Adevarul, "cea mai recenta informatie, neconfirmata insa de conducerea <<Cotidianul>>, este aceea ca ziarul va fi preluat de Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova si al publicatiei <<Editie Speciala>> (Craiova)". Cornel Nistorescu, directorul din acest moment al ziarului central Cotidianul, a scris editoriale pentru ziarul oltean pana in vara, aminteste Adevarul, pentru ca mai apoi sa vina, cu un arsenal turbulent, la carma ziarului quality, patronat de SOV.

Potrivit Adevarul, si Money Express se pare ca a gasit "colacul de salvare", pentru ca ar putea intra in posesia lui Dragos Nedelcu si a lui Sorin Freciu, ambii angajati ai lui Vintu.

Business Standard insa nu va mai aparea de la 1 ianuarie, dupa cum noteaza Wall-Street.ro. Publicatia "Business Standard", editata de trustul Realitatea-Catavencu (RC), is va inceta aparitia la sfarsitul lunii decembrie, 60 de jurnalisti urmand sa fie disponibilizati, a declarat pentru Wall-Street, Andreea Rosca, manager business press Realitatea-Catavencu.

"Nu as vrea sa comentez mai multe, este o decizie anuntata acum cateva ore, as prefera ca boardul managerial sa comunice aceste decizii. Va pot spune ca este vorba de 60 de jurnalisti care sunt oameni talentati si care ar putea primi oferte atat din interiorul trustului cat si din afara", spune Andreea Rosca.

Cotidianul Business Standard nu a reusit sa se remarce in piata de business. In perioadele lui bune vindea, in medie, 11.000 de exemplare pe zi. Anul acesta, in schimb, publicatia a coborat pana la 6.479 de exemplare pe zi, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.