Astazi, Academia Catavencu a aparut in doua exemplare unul rosu si altul portocaliu. Dupa cum ne-au obisnuit, "catavencii" nu se dezmint si abordeaza in acelasi stil pamfletar, chiar si aceasta tensionata campanie electorala, care ii pune in opozitie pe Traian Basescu si pe Mircea Geoana.

Lui Basescu ii este dedicate astazi editia "Catavencu portocaliu", iar lui Geoana - "Catavencu rosu". Fiecare publicatie a aparut in formatul clasic de 24 de pagini, iar cititorii le pot cumpara impreuna sau separat. “Catavencu rosu” si “Catavencu portocaliu” adica “Geoanache” si “Marinarul” au aparut de altfel si in format online.

“Chiar inaintea turului 2, Academia Catavencu stie exact cine va fi presedinte si va spune si voua. Din informatiile pe care le detinem, presedintele Romaniei va fi Traian Basescu sau Mircea Geoana”, isi argumenteaza acest demers ironic jurnalistii de la Academia Catavencu.

Cititorii revistei au semnalat insa si nereguli cu privire la difuzarea celor doua publicatii: “Am primit reclamatii cum ca la diferite chioscuri apare fie numai Catavencu portocaliu, fie numai Catavencu rosu”, arata Academia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.