YouTube a lansat o noua sectiune online dedicata vizionarii in intregime a celor mai populare seriale TV si show-uri din Marea Britanie, precum Peep Show sau Hollyoaks.
Potrivit Telegraph, noua sectiune este denumita Shows si acceseaza site-ul de video-sharing detinut de Google, ruland pentru prima oara seriale britanice, in urma unui contract incheiat pe o perioada de 3 ani cu Channel 4.

YouTube a incheiat contracte asemanatoare cu FreemantleMedia si BBC Worldwide pentru a avea acces la seriale precum "Baywatch" si "This is Dom Joly". Pachetul de servicii Channel 4 va fi disponibil in totalitate live la inceputul anului 2010 si va constitui o sectiune branduita separata a site-ului YouTube, scrie Stiri de Bine. Intelegerea celor 2 giganti este prima din istoria media, cand un canal face disponibila grila de programe online, pe YouTube. Continutul programelor va fi disponibil pe YouTube la 30 de zile dupa difuzarea pe Channel4, acesta avand de asemenea propria pagina de internet.

In plus, recent Google a anuntat ca va introduce subtitrari automate pentru videoclipurile de pe YouTube. Initial, subtitrarile vor fi in limba engleza si doar 13 canale de pe Youtube vor beneficia de acest program.

Potrivit BBC News Online, serviciul e realizat de catre Ken Harrenstien, un inginer Google cu deficiente de auz si combina recunoasterea automata a vorbirii cu actualul sistem de captare disponibil pe YouTube, site care a fost cumparat, in 2006, de Google.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.