Publisher-ul publicatiei online 9am.ro a relansat recent doua dintre produsele sale editoriale ghidul de shopping Envy.ro si site-ul de lifestyle urban Yuppy.ro.
Lansate in urma cu doi, respectiv patru ani, Envy.ro si Yuppy.ro sunt doua dintre proiectele care s-au impus rapid in obiceiurile de consum ale utilizatorilor de internet din Romania, din grupurile-tinta carora le sunt adresate.

Envy.ro prezinta online, inca din 2007, toate noutatile din domeniul modei si frumusetii si informeaza cititoarele cu privire la produsele disponibile in magazine.Ideea pe care s-a bazat proiectul este simpla: “chiar daca ne-am dori sa facem numai asta, nu avem suficient de mult timp la dispozitie pentru a vizita toate magazinele si a fi la curent cu tot ceea ce este nou – de aceea cititoarele pot accesa Envy.ro, isi pot alege produsele care li se par cele mai interesante, identifica adresele magazinele respective si astfel optimiza circuitul de shopping”, mentioneaza Andra Micu, Project Manager Envy.ro.

Cel de-al doilea proiect relansat de InternetCorp in ultima saptamana, Yuppy.ro, a fost timp de mai mult de trei ani principalul jucator in segmentul online de lifestyle masculin.

"Yuppy s-a relansat sub forma unui site cu un nou design mai aproape de web 2.0, cu o interfata prietenoasa cu ajutorul careia utilizatorul poate ajunge mai usor la orice tip de continut. Conceptul “Young Urban Professionals” ramane in spatele intregului proiect care se preteaza acum acelorasi tineri, dar de ambele sexe, ce locuiesc intr-un mediul urban plin de activitati mondene. Sectiunile principale se refera la tendinte si cultura urbana, fiind aduse in prim plan informatii despre evenimente, filme, muzica, lifestyle, travel, gadget-uri, lucruri iesite din comun. Intr-un singur cuvant, divertisment. E fara indoiala lucrul care, indiferent de contextul economic, ocupa un loc de top in viata fiecaruia, in special in cea a tinerilor din mediul urban”, a declarat Iancu Radulescu, redactorul sef Yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.