Echipa Agentiei de Investigatii Media, condusa de Bogdan Comaroni si Rasvan Moldoveanu, este alcatuita din fosti jurnalisti ai ziarelor ZIUA, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Adevarul, Cotidianul, Romania Libera si UNU, precum si numerosi freelanceri, toti avand o experienta indelungata in presa de investigatie.

"Agentia, pe scurt, furnizeaza - gratuit - publicatiilor, jurnalistilor independenti, dar si cititorilor, un bogat portofoliu de anchete, dezvaluiri, reportaje speciale, ponturi, investigatii de culise, fotografii si documente, dar si - intr-un viitor apropiat - o importanta baza de date, toate reactualizate la fiecare ora. Materialele pot fi folosite de catre presa, in forma lor de pe site (integrala sau partiala) sau restructurate de catre publicatii, in functie de necesitatile redactionale, ori cu aportul jurnalistilor proprii, numai cu citarea sursei", se precizeaza intr-un comunicat al celor de la A.I.M..

Printre materialele ce puteau fi citite, miercuri dupa-amiaza, pe site-ul A.I.M. se numara cele cu titlurile "Sotia primarului Liviu Negoita castiga lunar 8.000 de euro de la CNVM", "Scandalul taxiurilor de la Aeroportul Otopeni", "Procurorii nu vor mai putea ascunde partilor probele aflate la dosar" si "Prunea l-a turnat pe Mircea Sandu la Platini".