Roberto Lazarov, fiul din a doua casatorie al producatorului de televiziune Valeriu Lazarov, care s-a stins din viata pe 10 august, la Madrid va prelua afacerile din Romania ale tatalui sau, informeaza evz.ro.
Dupa moartea omului de televiziune, presa facea numeroase speculatii cu privire la impartirea uriasei mosteniri. In lumea publica si in presa au existat numeroase speculatii cum ca sotia magnatului, Augusta Lazarov va deveni mostenitoarea imperiului din Romania, estimata la peste 5 milioane de eur, potrivit evz.ro.

Astfel, in testamentul lasat de Valeriu Lazarov, fiecarui mostenitor i-a revenit un procent anume din actiunile magnatului (o avere aproximata la 55 de milioane de euro), iar decizia de administrare a afacerilor din Romania si din Spania a venit in urma unei negocieri intre cei cinci frati.

„Este adevarat ca eu voi administra afacerile din Romania ale tatalui meu. Eu, fiind in Romania, am primit imputernicire de la toti fratii sa ma ocup de firmele de aici”, a confirmat Roberto Lazarov perntru Evz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.