Revista Biz si specialistul in resurse umane Sorin Faur, HR Services Director la BDI Conti Audit au creat un program exclusiv de crestere a eficientei personale si de grup. Acesta este organizat intr-un plan de taskuri concrete care, aplicat timp de patru saptamani, conduce la cresterea eficientei personale si de grup cu 20 %.
Programul poate fi descarcat gratuit de pe site-ul powercamp si include:
  • Saptamana 1 - Dezvoltarea personala. Cum iti setezi prioritatile in self management.
  • Saptamana 2 - Relatia cu echipa si subalternii. Principii cheie ale unui manager SMART. Secretele delegarii. Principiile sedintelor eficiente
  • Saptamana 3 - Saptamana calitatii. Principii de imbunatatire continua a calitatii.
  • Saptamana 4 – “Clientul nostru, stapanul nostru”. Principii de baza in eficientizarea relatiei cu clientii.
  • Extra - Teste si instrumente practice de autoevaluare

Tot aici, Liviu Taloi, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in e-commerce din Romania si Adrian Zamfira, Managerul platformei online Kubu Commerce dezvaluie 10 secrete ale succesului in e-commerce.

Pentru un antreprenor, a investi intr-un magazin online pare a fi mai usor si mai putin costisitor decat un business traditional. Si chiar este. Totusi, unde sunt riscurile, ce merge si ce nu, ce buget presupune, cat de mare trebuie sa fie echipa si, mai ales, ce nisa este cea mai profitabila? Cei doi specialisti arata pentru ce trebuie sa fie pregatit un antreprenor in online, unde pot aparea greutati, ce trebuie facut si ce trebuie evitat, care sunt cele mai hot nise in care sa investesti, etc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.