Canalul american CBS a anuntat ca isi va promova noile emisiuni difuzand pentru prima oara o reclama sonora in editia de pe 18 septembrie a revistei Entertainment Weekly, folosind o tehnologie similara cartilor postale muzicale care produc un sunet in momentul in care sunt deschise, informeaza AFP.
Reclamele botezate Video-in-Print (VIP) vor fi aparea in editia de pe 18 septembrie a revistei Entertainment Weekly, din New York si Los Angeles, au anuntat reprezentantii CBS. Aceste reclame vor permite cititorilor sa vada extracte din emisiunile noii grile de programe, precum si reclame ale unor bauturi racoritoare, potrivit NewsIn.

Informatiile necesare reclamelor de tip VIP vor fi stocate pe niste cip-uri alimentate de micro-baterii. "Noile modalitati de a ne prezenta programele din gila n-au mai fost folosite de nimeni pana acum", a declarat cu mandriei responsabilul cu marketing-ul pe CBS, George Schweitzer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.