Evenimentul este organizat de Sorin Tudor si echipele Internship 2.0, ne informeaza manafu.blogspot.com. Olimpiada 2.0 isi propune sa aduca relatiile publice mai aproape de fenomenul social media prin competitia de Blogging si Microblogging.
Olimpiada 2.0 este o competiție online care isi propune sa puna in valoare abilitatile pe care participantii le au in domeniul relatiilor publice, aflam de site-ul www.pr365.ro.

Sunt incurajate creativitatea, obisnuinta unei documentari corecte, interactivitatea si persuasiunea realizata intelligent. Cei mai buni participanti au posibilitatea ca metrialele lor sa fie recunoscute de catre mari companii.

Pasionatii de comunicare online se pot completa formuralele de inscriere in proba de Blogging si Microblogging.

Olimpiada se desfasoara in perioada 17 august-4 septembrie. Vor fi acordate cincisprezece diplome pentru merite in comunicarea online oferite de una dintre cele mai cunoscute companii pe plan international si premii in valoare totala de 44 de milioane de lei, promite Sorin Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.