Campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, "Romania - Land of Choice", a debutat sambata pe Eurosport.
Campania ii are ca protagonisti pe cei trei mari campioni romani, Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi, iar cele doua clipuri de promovare vor fi difuzate in perioada august-decembrie 2009 si pe postul CNN, relateaza NewsIn.

Cele doua clipuri sunt create in antiteza. Primul dintre acestea iustreaza o Romanie fantastica in care o femeie poate avea chiar si patru soti, in timp ce al doilea arata frumusetile Romaniei prezentand-o asa cum este cu adevarat.

Potrivit MT, obiectivele acestei campanii sunt cresterea notorietatii internationale a Romaniei ca destinatie turistica, sporirea interesului publicului international fata de Romania si cresterea numarului de turisti straini din Romania.

Eurosport este un post de televiziune de sport paneuropean cu un public de peste 116 milioane de telespectatori din 59 de tari. [Romania, promovata pe Eurosport]

Ministerul Turismului anunta in data de 14 iulie ca a incheiat procedura de achizitie publica a serviciilor pentru realizarea campaniei de publicitate pe piata internationala, posturile alese fiind Eurosport si CNN.


Romania, "tara in care o femeie poate avea patru soti".





Romania isi arata adevarata fata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.