In ciuda faptului ca dificultatile financiare au pus stapanire si pe sistemul mediatic de la noi, aflam prin intermediul paginademedia.ro, ca Grupul Adevarul Holding isi va lansa propriul studio de televiziune si ca va angaja si oameni pentru acest studio.
Aflam astfel ca, studioul va inregistra materialele jurnalistice produse de ziarul Adevarul (cum ar fi interviurile), dar va produce si emisiuni proprii. Jurnalistii Adevarul invitati in direct in emisiuni TV vor putea participa direct din studioul TV. Va fi High Definition si va functiona in cladirea Adevarul Holding.

Razvan Corneteanu, directorul general de la Adevarul Holding a declarat pentru paginademedia.ro ca aceasta este inceputul unui proiect mai mare si ca probabil se va dezvolta intr-o “infrastructura mai mare”, un post tv separat.

Din start este gandit ca in cazul in care vom cumpara un post sau lansam unul propriu, sa se poata integra foarte usor (...)”, spune Corneteanu care admite ca sunt planuri serioase pentru un post TV. “Da, planuri sunt. Nu au legatura directa cu studioul. Avem content pe care vrem sa il folosim mai eficient, de aceea facem studioul. Sunt peste 1.000 de angajati, avem 30 de echipe locale. In scurt timp, cam intr-o saptamana, vom lansa editii la Braila si la Galati”, sustine directorul general Adevarul Holding.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.