Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a lansat portalul e-Romania, care reprezinta imaginea oficiala a Romaniei in plan intern si international si care are ca tinta principala accesul tuturor cetatenilor si institutiilor publice la servicii de Internet in banda larga.
Unul din scopurile portalului este reflectarea imaginii nedisimulate a Romaniei in spatiul virtual, dupa cum arata ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale propune o viziune unitara pentru crearea unui sistem national coerent si integrat pentru serviciile publice online dedicate cetatenilor si mediului de afaceri.

"Rolul portalului si al strategiei este de a eficientiza sistemul de guvernare, oferind servicii de calitate, prioritatile acestuia fiind bazate pe necesitatile actuale si realitatile societatii romanesti. El are ca scop, printre altele, descentralizarea serviciilor, eficientizarea actului de guvernare si reducerea costurilor administrative", arata ministrul.

Prezent la lansarea portalului, primul ministru al Romaniei, Emil Boc, a declarat ca acest program cu acoperire nationala va fi unul de succes.

"Acest program ajuta romanii sa economiseasca timp si bani si, in plus, lanseaza Romania in orbita modernizarii", a spus premierul.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.